Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatový relish

fotka Rajčatový relish
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Rajčatový relish:

3 stroužky česneku  | 200 g cibule  | 200 ml bílého vína  | 1 lžička hořčičných semínek  | 10 kuliček pepře  | 1 kousek skořice  | 2 hřebíčky  | 2 bobkové listy  | 1 kg žlutých rajčat  | 500 g želírovacího cukru

Postup přípravy receptu Rajčatový relish:

Oloupeme 3 stroužky česneku a nasekáme. Cibuli očistíme, oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.
Nasekanou cibuli a česnek vložíme do kastrolu, přelijeme bílým vínem a vinným octem, přidáme jednu lžičku hořčičných semínek, celá zrnka pepře, kousek celé skořice, hřebíčky a bobkové listy. Vše povaříme asi 10 minut.
Žlutá rajčata omyjeme pod tekoucí vodou, očistíme a rozčtvrtíme. Do kořeněného vývaru přidáme nakrájená rajčata a 500 ga želírovacího cukru 2:1. Za častého míchání směs vaříme klokotem 4 minuty. Naplníme do sklenic (7 sklenic po 250 ml) a uzavřeme.


Fotky receptu Rajčatový relish:

Rajčatový relish
Rajčatový relish
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Rajčatový relish
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !