Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sladkokyselé okurky bez nálevu

fotka Sladkokyselé okurky bez nálevu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 27

Použité suroviny receptu Sladkokyselé okurky bez nálevu:

1 bobkový list  | 1 hřebíček  | 4 nové koření  | 6 pepřů  | 1 pol.lžíce cukru  | 1 káv.lžička soli  | 3-4 sachariny  | 1dcl octa  |  mrkev, cibule  |  kopr  |  okurky

Postup přípravy receptu Sladkokyselé okurky bez nálevu:

Na dno 1l sklenice dáme všechno koření, narovnáme okurky a dolijeme studenou vodou. Zavíčkovat a zavařit.


Fotky receptu Sladkokyselé okurky bez nálevu:

Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Sladkokyselé okurky bez nálevu
Fotky vložil: MichelePrg,tvackova1,epospa,Aksuna,LI0NESS,paníV,evulaS33 
Hodnocení receptu Sladkokyselé okurky bez nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Sladkokyselé okurky bez nálevu
Obrázek uživatelky
profil
zavařuji je na el. sporáku v hrnci. Od vložení počítám 20-25 minut, ale pokaždé je kontroluji a vyndávám až když změní barvu na tmavší zelenou.
Obrázek uživatelky
profil
se zavařováním na plechu nemám zkušenosti,zavařuji v normálním hrnci, do bodu varu, pak plyn vypínám a okurky nechávám dojít, v každém případě je to zajímavý způsob, ale netrvá dlouho
Obrázek uživatelky
profil
koření je na tyto lahve v pořádku,zavařují se jako všechny jiné okurky.Já je dělám v troubě,na plechu s vyšším okrajem,dám vodu co se tam vejde.Troubu mám asi na 200st. a jsou hotové,když začnou měnit barvu.Já tomu říkám že jsou žíhované.Trochu zelené a žluté.Jsou pak křupavé.
Obrázek uživatelky
profil
Já zavařuju do 0,7 l, uvedené koření asi můžu použít i do 0,7 l láhve, a jak dlouho se zavařuje - při jaké teplotě?

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles