Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zavařujeme ovoce

fotka Zavařujeme ovoce
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zavařujeme ovoce:

meruňky na 1 litr vody 60 deka cukru  | černý rybíz na 1 litr vody 80 deka cukru  | hrozny na 1 litr vody 30 deka cukru  | jablka/skorky/ na 1 litr vody 50 deka cukru

Postup přípravy receptu Zavařujeme ovoce:

Cukr rozvaříme, zalijeme ovoce ve sklenicích, zavíčkujeme a zavařujeme na plechu s trochou vody v troubě na 200 stupňů asi 20 minut.


Fotky receptu Zavařujeme ovoce:

Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Zavařujeme ovoce
Fotky vložil: epospa,evulaS33,Nandiči,vilka 
Hodnocení receptu Zavařujeme ovoce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !