Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2024
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbojnická jehněčí pečeně

fotka Zbojnická jehněčí pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zbojnická jehněčí pečeně:

600 g jehněčího masa  | 150 g uzeného masa  | 300 g směsi mražené zeleniny  | 300 g rýže  | 1 lžíce vegety  |  mletý pepř  |  sůl  |  hořčice

Postup přípravy receptu Zbojnická jehněčí pečeně:

Namočený hrnec naplníme vypranou rýží, zalijeme asi 0,5 litrem vody a osolíme. Maso z jehněčího hřbetu nebo plece nakrájíme na kousky, potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Položíme do rýže, přikryjeme pokličkou a pečeme přikryté v horké troubě asi jednu hodinu. Přisypeme zeleninovou směs, posypeme vegetou, přidáme plátky nebo kousky uzeného, přikryjeme a ještě asi půl hodiny necháme dopéct. Podáváme s hlávkovým salátem.


Fotky receptu Zbojnická jehněčí pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnická jehněčí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles