Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2024
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brumlavka

fotka Brumlavka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Brumlavka:

1/2 kg špekáčků  | 2 cibule  | 2 zelené papriky  | 2 rajčata  | 5 lžic oleje  | 4 stroužky česneku  | 250 ml kečupu  | 200 ml piva

Postup přípravy receptu Brumlavka:

Do pekáčku dáme olej. Špekáčky nebo salám nakrájíme na kolečka, která pak ještě rozkrojíme na půl, vložíme do pekáčku, poklademe nadrobno nakrájenými paprikami, rajčaty, cibulí a česnekem. Přelijeme kečupem a pivem a dáme péct do trouby asi na 200°C - 40 min. Podáváme s chlebem nebo s bramborem.


Fotky receptu Brumlavka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brumlavka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !