Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Živohošťské filé

fotka Živohošťské filé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Živohošťské filé:

400 g rybího filé  | 20 g tuku  |  tatarská omáčka  |  pálivá paprika  | 1 lžička sladké papriky  |  sůl  |  pepř  |  petrželka

Postup přípravy receptu Živohošťské filé:

Rozmrazené filé osušíme, osolíme, opepříme, posypeme špetkou pálivé papriky a obalíme ve sladké paprice. Na pánvi rozpálíme tuk a filé pečeme po každé straně asi 4 minuty. Při podávání ozdobíme tatarskou omáčkou a drobně nasekanou petrželovou natí. Podáváme s bramborem nebo pečivem.


Fotky receptu Živohošťské filé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Živohošťské filé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !