Použité suroviny receptu Asijská noc se zázvorem a pitahajou:
30 ml zázvorového sirupu
| 75 ml limetové šťávy
| 75 ml džinu
| 4 liči
| 1 bílá pitahaja (jedlý plod kaktusu)
| 400 ml toniku
Postup přípravy receptu Asijská noc se zázvorem a pitahajou:
Zázvorový sirup smícháme s limetovou šťávou a s džinem. Liči oloupeme, vložíme do zázvorového koktejlu, nádobu přiklopíme a uložíme na 2 hodiny do chladničky.
Pitahaju omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Na ozdobu odložíme 4 plátky a zbylé rozdělíme do 4 sklenic, zalijeme je vychlazeným zázvorovým koktejlem a s liči a doplníme tonikem.
Na okraj každé sklenice navlečeme po 1 plátku pitahaji a koktejl okamžitě podáváme.
Fotky receptu Asijská noc se zázvorem a pitahajou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!