Použité suroviny receptu Babicovy dobroty - Bramborák:
8 velkých brambor
| 1 cibule
| 1 šálek hladké mouky
| 1 vejce
| podle chuti sůl
| podle potřeby olej
Postup přípravy receptu Babicovy dobroty - Bramborák:
Brambory a vejce nastrouháme nahrubo, přidáme vejce, sůl a zaprášíme moukou. Uděláme těsto a smažíme do křupava. Můžeme podávat s uzenými matesy a kysanou smetanou a jako sladkou variantu pocukrujeme a jíme s jablečným pyré.
Čtěte také náš článek o cooking show Babicovy dobroty, ve kterém najdete i všechny Babicovy RECEPTY - vstupte ZDE
myslím,že nejen tato chyba je v receptu,ale postrádám jakékoli koření používané v bramboráku,česnek a majoránku.Při sladké varianmtě je to samozřejmé,ale jinak?