Připravíme si dvě pánve. Na jedné osmažíme anglickou slaninu a najemno nakrájenou cibuli a zelenou petrželku. Na druhé pánvi na oleji opečeme lišky, které lehce osolíme.
Noky: Brambory necháme uvařit doměkka a rozšťoucháme je. Přidáme vajíčko, hladkou mouku, krupici a osmaženou slaninu s cibulkou a zelenou petrželkou a vymícháme těsto.
Vyválíme nočky a necháme 2-3 minutky povařit. Osmažené lišky podlijeme na pánvi vodou z uvařených brambor, přidáme sušený zeleninový vývar a necháme projít varem. Nakonec přidáme třiceti procentní smetanu. Noky dáme na talíř přelijeme houbovou směsí se smetanou a podáváme.
Čtěte také náš článek o cooking show
Babicovy dobroty, ve kterém najdete i všechny Babicovy
RECEPTY - vstupte
ZDE