Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Baileys po česku

fotka Baileys po česku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Baileys po česku:

1/4 l rumu  | 1 plechovka slazeného mlékaTatra  | 200 - 250 g smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Baileys po česku:

Slazenou Tatru dáme v plechovce na 2 a 1/2 hodiny vařit. Plechovka musí být při vaření ponořená.
Po vychladnutí Tatru vlijeme do mixéru spolu s rumem a smetanou a rozšleháme.
Takto připravený likér vydrží v láhvi i několik měsíců.
Podáváme vychlazené s ledem.
Na zdraví!


Fotky receptu Baileys po česku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Baileys po česku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !