Vložil: | Miska2609 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 150 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Baileys po česku:
1/4 l rumu
| 1 plechovka slazeného mlékaTatra
| 200 - 250 g smetany ke šlehání
Postup přípravy receptu Baileys po česku:
Slazenou Tatru dáme v plechovce na 2 a 1/2 hodiny vařit. Plechovka musí být při vaření ponořená.
Po vychladnutí Tatru vlijeme do mixéru spolu s rumem a smetanou a rozšleháme.
Takto připravený likér vydrží v láhvi i několik měsíců.
Podáváme vychlazené s ledem.
Na zdraví!
Fotky receptu Baileys po česku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!