Postup přípravy receptu Barevná rýže se zeleninou a tofu:
Tofu nakrájejte na kostky, dejte do misky, zalijte sójovou omáčkou, lžíci oleje, osolte, opepřete a nechte chvíli rozležet. rýži několikrát propláchněte a nechte odkapat. Na lžíci oleje opečte nakrájenou červenou cibuli, přidejte rýži, ještě krátce opečte, zalijte vodou, aby byla asi 2 cm ponořená, osolte, opepřete, přidejte očištěné houby a zvolna zakryté poklicí duste doměkka. Očištěné fazolky vložte do vroucí vody (osolené), povařte je doměkka asi 5 minut a sceďte je. Uvařenou rýži promíchejte s částí fazolek. Na pánvi rozehřejte olej a opečte na něm tofu. Rozdělte na talíře rýži, přidejte zbytek fazolek a nasypte tofu.