![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žampiónový hrášek: Slaninu nakrájíme na kousky, rozškvaříme. Prohřejeme na ní hrášek i žampióny. Podlijeme vodou, osolíme a okořeníme. Zaprášíme moukou. ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pončiky : Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme kynout. Mezitím si uvaříme omyté a očištěné brambory a vlijeme do nich osmaženou ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Houbová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bedlly na víně : Hlavičky bedel sloupneme a osmahneme z obou stran prudce na oleji. Pak je narovnáme do zapékací misky vymazané máslem, osolíme a opepříme. Nožičky bedel a anglickou slaninu nakrájíme na malé kousky a ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kaše z hrášku: Hrášek uvařte doměkka. Posolte, přidejte máslo a cukr, rozmixujte. Kaši z hrášku podávejte k vařenému telecímu. …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá bramborová smaženka: Brambor nastrouháme nahrubo a dáme na rozpálený tuk. Zalijeme vejcem, osolíme a po obou stranách opečeme dozlatova. Na talíři potřeme hořčicí a poklademe kolečky cibule. Je to taková rychlá mňamka, kd ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékaný květák s bylinkami : Květák uvaříme ve slané vodě, scedíme a nakrájíme na drobné kousky. Kapie nakrájíme na větší kousky(čtvrtky), nastrouháme sýr. Květák ochutíme kořením a dáme do pekáče (asi z jedné poloviny). Na jeho ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kukuřice s olivami: Kukuřici vhoďte do oleje a zprudka ji prohřejte, dosolte, přidejte vypeckované olivy /černé/, bylinky a znovu na másle prohřejte. ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená kukuřice: Palice zbavené listenů povařte do stadia, kdy se snadno vylamují zrna, která vydrolte a poduste na másle s mrkví a hráškem. ... ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nízkokalorické česnekové špagety alio olio: Během vaření těstovin (vaříme dle návodu na zadní straně obalu) si na pánvi na olivovém oleji zpěníme cibulku. Všechen česnek nakrájíme na plátky (pokud se vám tři celé česneky zdají hodně, můžete mno ... …více»
|
![]() |
13. 12. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketové matjesy: Cuketu a cibuli nakrájíme na menší plátky. Všechno smícháme a naložíme do sklenic, uzavřeme víčkem a necháme ležet 10 až 12 dní v chladu.
... …více»
|