![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 12. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovocný bramborák: Syrové brambory nastrouhejte a vodu slijte. Vařené brambory také nastrouhejte, přidejte mouku. Na kostičky nakrájená jablka bez slupky přidejte k těstu. Ovocný bramborák pečte v troubě na pekáči jako placky do zlatova …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vegetariánské párky: V rendlíku si rozehřejeme olej a opečeme na něm na malé kostičky pokrájenou cibuli, žampiony a papriky. Necháme na ohni tak dlouho, až jsou všechny suroviny měkké. Fazole slijeme z nálevu a rozmačkáme ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s houbovo-salátovou omáčkou: V dostatečném množství vody, do níž jsme přidali 2 lžíce oleje, připravíme podle návodu nudle a necháme je okapat. Mezitím omyjeme a nakrájíme na tenké proužky čekanku a několik proužků si necháme n ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená rýže s bazalkou: Paprikové lusky, řapíkatý celer, cibuli a česnek očistíme a nadrobno nakrájíme. Orestujeme, přidáme rýži, krátce opečeme, přilijeme zeleninový vývar z kostky a bazalku a tymián. Přikryté necháme 10 mi ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vareniky : Smícháme vejce s mlékem a vlijeme do hladké mouky a vypracujeme jemné těsto. Na sádle osmahnem na kostičky nakrájenou cibulku dozlatova, přidáme houby, orestujeme, osolíme, přidáme Knorr Aromat a slad ... …více»
|
![]() |
15. 12. 2007 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pšeničný chléb z chlebové mouky: Do domácí pekárny dáme nejprve tekuté suroviny a poté sypké. Opatrně s droždím, nemělo by přijít do styku s tekutinou.
Chléb se peče v domácí pekárně na střední stupeň. Výsledek je díky kvalitě mouky …více» |
![]() |
14. 12. 2007 Luštěninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čočkové kotlety: Čočku uvařte do měkka a prolisujte hrubým sítem. Do vychladlé kaše přidejte vejce a žloutek navíc, strouhanku, cibulku a sůl. Tvořte placky, obalte je ve vejcích, strouhance a čočkové kotlety osmažte ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Luštěninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pučálka z čočky: Čočku namočte na 3 dny do vody a nechte vyklíčit. Osmahněte ji na troše cukru, podávejte sladkou nebo slanou. Slaná pučálka z čočky je dobrá s dobromyslí. ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelený hrášek: Hrášek poduste na másle s ostatními přísadami. Podlijte vývarem, přidejte smetanu, petrželku. Povařte asi 10 min. ... …více»
|
![]() |
14. 12. 2007 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ochucený hrášek: Na tuku zpěníme cibulku, prohřejeme sterilovaný hrášek. Osolíme, a ochutíme bylinkami. Ochucený hrášek podávejte k pečeným masům. …více»
|