Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlá banánová pizza

Rychlá banánová pizza
10. 09. 2007 Pizza +++-______
Příprava receptu Rychlá banánová pizza: Hotové těsto rozbalíme a položíme na vymazaný plech (některá těsta bývají balená i s pečícím papírem, zde není potřeba plech vymazávat). Povrch těsta pokapeme olivovým olejem a posypeme částí sýra. Ba ... …více»

Houby na paprice

Houby na paprice
10. 09. 2007 Houbová jídla ++________
Příprava receptu Houby na paprice: Pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme papriku, nakrájené houby a osolíme. Podusíme asi 10 minut a potom přidáme smetanu ve které jsme rozšlehali mouku. Houby na paprice ještě chvíli povaříme a podáváme s těstovinami  …více»

Cuketa po zavadilsku

Cuketa po zavadilsku
10. 09. 2007 Zeleninová jídla +-________
Příprava receptu Cuketa po zavadilsku: Cuketu nakrájíme na kostičky a vložíme na zpěněnou cibuli se salámem. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, orient. koření, grilovací koření, česnek, worcestr, podusíme doměkka. Dle potřeby pod ... …více»

Trhanec

Trhanec
10. 09. 2007 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Trhanec: Brambory nastrouháme, přidáme mouku, vejce, sůl a na válu vypracujeme těsto, z něhož vytvarujeme šišky, které rozdělíme na stejně velké části. Rukou vypracujeme placičky, z nichž vyválíme tenké plack ... …více»

Smaženky z hermelínu

Smaženky z hermelínu
10. 09. 2007 Sýrová jídla ++++++-___
Příprava receptu Smaženky z hermelínu: Sýry rozkrojíme na 3 kolečka. Namažeme tatarskou omáčkou, posypeme petrželí a mezi 2 namazaná kolečka vložíme plátek salámu. Rozpůlíme, opět namažeme tatarskou omáčkou i na povrchu, obalíme ve strouhance se  …více»
 

Houbáky

Houbáky
10. 09. 2007 Houbová jídla +++_______
Příprava receptu Houbáky: Očištěné houby pokrájíme na malé kostičky, na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme houby a koření a podusíme.Předem uvařené brambory nastrouháme, osolíme a na válu s moukou a žloutky vypra ... …více»

Bezmasá pochoutka

Bezmasá pochoutka
9. 09. 2007 Bramborová jídla +++++-____
Příprava receptu Bezmasá pochoutka: Sojové maso (kostky) uvaříme podle návodu.( do vody dáme sojovou omáčku,sůl,pepř,a kostku hovězího bujonu). Na pánvi s olejem orestujeme zeleninku, podlijeme trochu vodou a podusíme do měkka. Jakmile se odpaří  …více»

Květákové lívance se sýrem

Květákové lívance se sýrem
9. 09. 2007 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Květákové lívance se sýrem: Květák uvaříme v mírně osolené vodě doměkka, nasekáme nadrobno. Vejce rozšleháme v mléce, přidáme mouku, připravíme řidší těsto, do něj vmícháme květák, pepř a sůl. Na rozpáleném oleji upečeme z obou stran malé lívance …více»

Zelné karbanátky s křenem

Zelné karbanátky s křenem
9. 09. 2007 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Zelné karbanátky s křenem: Křenová omáčka: zakys.smetanu nalijeme do misky osolíme ji a osladíme a dochutíme lžičkou citr. šťávy. Vmícháme do ní strouhaný křen a dáme do chladu proležet. Očištěné zelí zbavíme košťálu a nakrouháme na nudličky …více»

Bramborové noky s rajčaty a pestem

Bramborové noky s rajčaty a pestem
9. 09. 2007 Bramborová jídla +_________
Příprava receptu Bramborové noky s rajčaty a pestem: Bramborové noky uvaříme dle návodu cca 2-3 minuty, poté scedíme. Konzervu rajčat vložíme do hrnce, povaříme, ochutíme pestem a bazalkou. Noky zalijeme omáčkou, ale nebojte se a rozdělte všechnu omáčku a posypte  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !