Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nákyp z jáhel a pohanky

Nákyp z jáhel a pohanky
27. 07. 2009 Luštěninová jídla ++++______
Příprava receptu Nákyp z jáhel a pohanky: Jáhly a pohanku dáme do síta a třikrát spaříme vařící vodou. Vymažeme si pekáček a jáhly s pohankou dáme do pekáčku. V mléce si rozmícháme moučkový cukr, špetku soli a nalijeme na jáhly a pohanku do p ... …více»

Chřest par excellence

Chřest par excellence
26. 07. 2009 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Chřest par excellence: Cibuli, zelenou papriku, černý pepř a vodu dáme do kastrolu a přivedeme k varu. Snížíme teplotu, přiklopíme a 5 minut mírně vaříme. Přidáme chřest a vaříme ještě asi 5 minut. Posypeme zbývajícími přís ... …více»

Houby v bramboráku

Houby v bramboráku
26. 07. 2009 Houbová jídla ++++______
Příprava receptu Houby v bramboráku: Houby předem namočíme, poté je nasekáme a podusíme na másle. Brambory najemno nastrouháme, přidáme prolisovaný česnek, vejce a mouku. Osolíme, opepříme, dochutíme majoránkou a přidáme houby. Tuto směs ... …více»

Vajíčka na cibulce

Vajíčka na cibulce
26. 07. 2009 Vaječná jídla ++++++____
Příprava receptu Vajíčka na cibulce: Cibulku na drobno nakrájenou na oleji nechám zesklovatět, přidám na drobno nakrájenou šunku a chviličku orestuju. Přidám vajíčka, osolím a míchám. Na talíři přidám na horká vajíčka máslo. Podávám s pe ... …více»

Zelenina - Curry

Zelenina - Curry
25. 07. 2009 Rýžová jídla ++++++++__
Příprava receptu Zelenina - Curry: Zeleninu s okapanými bambusovými výhonky na prudší teplotě osmahneme, rýži si připravíme a uvaříme. Při přípravě rýže si do zeleniny přidáme cukr, špetku soli a Curry pastu, na závěr přilijeme kokosov ... …více»
 

Artyčoky Riviéra

Artyčoky Riviéra
25. 07. 2009 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Artyčoky Riviéra: Artyčoky uvaříme podle pokynů na obalu, sůl vynecháme. Scedíme a dáme stranou. V malém kastrůlku smícháme vermut, citronovou šťávu, česnek, koření a margarín. Přivedeme k varu. Snížíme teplotu, přiklo ... …více»

Špenátové suflé

Špenátové suflé
25. 07. 2009 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Špenátové suflé: Troubu předehřejeme na 180 stupňů celsia. V malém kastrůlku rozehřejeme margarín. Přidáme mouku a za neustálého míchání vaříme do hladka. Odstavíme a postupně vmícháme mléko. Dáme zpátky na plotnu a z ... …více»

Zázvorová tykev

Zázvorová tykev
25. 07. 2009 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Zázvorová tykev: Troubu předehřejeme na 200 stupňů celsia. Tykve rozkrojíme na půl. Semínka vydlabeme a odstraníme. Půlky tykví odložíme do zapékací mísy. V míse smícháme zbývající přísady a rozdělíme je na půlky ... …více»

Rizoto s cuketou, smetanou a rajčaty

Rizoto s cuketou, smetanou a rajčaty
25. 07. 2009 Rýžová jídla ++________
Příprava receptu Rizoto s cuketou, smetanou a rajčaty: Rýži uvaříme ve vývaru z bujónu. Cuketu nakrájíme na kostky, osolíme a po chvíli slejeme vodu, kterou pustila. Pak orestujeme na olivovém oleji. Žampiony nakrájíme na čtvrtky a lehce osolíme. Na pán ... …více»

Brambory zapečené s hráškem

Brambory zapečené s hráškem
25. 07. 2009 Bramborová jídla ++++++____
Příprava receptu Brambory zapečené s hráškem: Pekáč vymažeme tukem, vyložíme osolenými plátky uvařených brambor, které posypeme vařenými sekanými vejci, strouhaným sýrem, zelenou petrželkou a hráškem. Navrch dáme další vrstvu brambor. Dáme do tro ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !