Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrkvové smaženky se sýrem

Mrkvové smaženky se sýrem
25. 01. 2009 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Mrkvové smaženky se sýrem: Mrkev očistíme a uvaříme zpola v osolené vodě. Pak nakrájíme na drobné kostičky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, přidáme sůl, pepř a povaříme na hustou kaši. Po zchladnutí ... …více»

Mangoldové smaženky

Mangoldové smaženky
25. 01. 2009 Zeleninová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Mangoldové smaženky: Řapíky ovařené ve slané vodě nakrájíme na kousky, namáčíme v těstíčku připraveném ze všech uvedených přísad a smažíme na sádle. Podáváme s brambory a špenátem připraveným z listů mangoldu. ... ... …více»

Fazolky s rýží po indicku

Fazolky s rýží po indicku
25. 01. 2009 Rýžová jídla ++++++++__
Příprava receptu Fazolky s rýží po indicku: Na másle osmahneme nakrájené cibule dozlatova, přidáme pokrájenou zeleninu, pepř, sůl, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Zvlášť uvaříme rýži, předem osmahnutou spolu s kari na troše tuku. Podáváme ... …více»

Mladá cibulka s karotkou

Mladá cibulka s karotkou
25. 01. 2009 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Mladá cibulka s karotkou: Očištěnou cibulku a karotku pokrájíme asi na 3 cm velké kousky, vložíme na tuk, osmahneme, přidáme cukr, sůl, kari, zalijeme vývarem a asi 20-30 minut dusíme. Vodu téměř vydusíme, pak pokapeme smetano ... …více»

Pudláky se sýrem

Pudláky se sýrem
25. 01. 2009 Bramborová jídla +++++++++-
Příprava receptu Pudláky se sýrem: Omyté a otřené brambory dáme péci do rozpálené trouby i se slupkou. Jakmile částečně změknou a slupka se nafukuje, svrchu je vydlabeme. Vydlabanou bramborovou dužinu spojíme se sýry, vejcem, solí, pe ... …více»
 

Fazole se saturejkou

Fazole se saturejkou
25. 01. 2009 Luštěninová jídla ++++++____
Příprava receptu Fazole se saturejkou: Předem namočené fazole uvaříme doměkka. Ze sádla, mouky a cibule připravíme jíšku. Měkké fazole zahustíme jíškou rozkvedlanou ve vodě, přidáme česnek, sůl, bobkový list, sladkou i pálivou papriku, sat ... …více»

Těstoviny s citrusovou omáčkou

Těstoviny s citrusovou omáčkou
24. 01. 2009 Těstovinová jídla ++++++____
Příprava receptu Těstoviny s citrusovou omáčkou: Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě. Citrusy omyjeme a osušíme. Citron nakrájíme na kolečka, jeden pomeranč oloupeme a rozdělíme na dílky, z druhého pomeranče vymačkáme šťávu. Kůru z obou p ... …více»

Brambory v alobalu s bylinkovým tvarohem

Brambory v alobalu s bylinkovým tvarohem
24. 01. 2009 Bramborová jídla +++++++++_
Příprava receptu Brambory v alobalu s bylinkovým tvarohem: Troubu předehřejeme na 200°C. Brambory důkladně omyjeme a osušíme. Každý brambor zabalíme zvlášť do kousku alobalu a pečeme v troubě asi hodinu. Mezitím rozmícháme tvaroh s mlékem v hustý krém. Podle ... …více»

Dušená kedlubna

Dušená kedlubna
24. 01. 2009 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Dušená kedlubna: Cibuli nakrájíme a smažíme do růžova. Přidáme hladkou mouku a uděláme bešamel. Kedlubny oloupeme a celé dáme do vařící vody a vaříme do poloměkka. Když je bešamel hotový, přidáme nahrubo nastrouhané k ... …více»

Mrkev nakyselo se smetanou

Mrkev nakyselo se smetanou
24. 01. 2009 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Mrkev nakyselo se smetanou: Očištěnou mrkev nakrájíme na tenká kolečka a za občasného podlévání zvolna dusíme. Osolíme, osladíme a měkkou ochutíme octem nebo citronovou šťávou. Lžíci mouky pečlivě rozmícháme ve smetaně a přimích ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !