Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.02. 2025
Dnes má svátek Alexandr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajské špagety

Rajské špagety
10. 04. 2008 Těstovinová jídla ++++______
Příprava receptu Rajské špagety: 1. Ve větším hrnci přiveďte k varu dostatečné množství vody, zhruba 2 l. Jakmile začne voda vařit, osolte ji a přidejte špagety. Těstoviny se potřebují vařit z prudka, proto hrnec zakrývejte a teplotu ... …více»

Pikantní špenát z kopřiv

Pikantní špenát z kopřiv
10. 04. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní špenát z kopřiv: Mladé kopřivy opereme, uvaříme ve vodě doměkka, scedíme a řádně rozmixujeme. Do rozmixované hmoty přilijeme trochu mléka, osolíme 1/2 lžičkou soli, trochu opepříme, přidáme špetku mletého muškátového ... …více»

Bramborové tajemství

Bramborové tajemství
10. 04. 2008 Bramborová jídla +++-______
Příprava receptu Bramborové tajemství: Okrájíme brambory. Pomocí kovového vykrajovače na jaderníky jablek, vykrojíme střed brambor. Vykrojené válečky dáme stranou. Brambory uvnitř osolíme. Mleté maso a všechny přísady řádně smícháme. ... . ... …více»

Hráškové rizoto s parmazánem

Hráškové rizoto s parmazánem
10. 04. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Hráškové rizoto s parmazánem: Oloupanou mrkev nakrájíme na kostičky, česnek a šalotku jemně posekáme. Na rozehřátém oleji zesklovatíme česnek, šalotku, přidáme mrkev a hrášek osmahneme, vmícháme rýži, zalijeme vínem a pozvolna při ... …více»

Brynzové těstoviny

Brynzové těstoviny
10. 04. 2008 Těstovinová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brynzové těstoviny: Těstoviny uvaříme podle návodu na zadní straně obalu v osolené vodě. Mezitím oloupeme cibuli, nakrájíme nadrobno a osmahneme na troše oleje společně se slaninou (pokud je slanina mastnější, není třeba ... …více»
 

Kedlubnový guláš

Kedlubnový guláš
10. 04. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Kedlubnový guláš: Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka osmažíme, přidáme nasekanou feferonku, mletou papriku, kedluben nakrájený na kostičky, kečup, osmažíme, zalejeme vývarem. Osolíme, opepříme a dusíme ... ... ... …více»

Minutková pizza

Minutková  pizza
10. 04. 2008 Pizza ++++-_____
Příprava receptu Minutková pizza: Smícháme mouku s olejem, osolíme. Droždí rozmícháme ve vodě, zamícháme do mouky a necháme 1/2 hod. kynout. Těsto vložíme na pečící papír. Potřeme protlakem, posypeme oreganem. Navrch položíme kolečka ... …více»

Palačinky s bazalkovou náplní

Palačinky s bazalkovou náplní
9. 04. 2008 Houbová jídla ++++-_____
Příprava receptu Palačinky s bazalkovou náplní: Všechny suroviny na těsto dáme do mixéru a mixujeme asi 1 minutu. Hotové těsto nacháme stát asi hodinu v klidu. Mezitím si připravíme náplň. Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme česnek a cibuli. Při ... …více»

Maďarský bramborák

Maďarský bramborák
9. 04. 2008 Bramborová jídla ++++++-___
Příprava receptu Maďarský bramborák: Brambory oloupeme, umyjeme a nakrouháme na tenké plátky. Necháme okapat šťávu, potom osolíme, opepříme, vmícháme utřený česnek a jemně nakrájenou papriku bez semínek. Cibulku oloupeme a nakrájíme na . ... …více»

Zapečená brokolice s žampiony

Zapečená brokolice s žampiony
9. 04. 2008 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Zapečená brokolice s žampiony: Cibuli si oloupeme a jemně nakrájíme, na pánev dáme máslo a na něm osmažíme cibuli dozlatova a na ni dáme nakrájené žampiony podusit. Mezitím si dáváme do mísy jemně nakrájené cereální rohlíky, syrovo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !