Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory s dresingem

Brambory s dresingem
9. 03. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory s dresingem: Středně velké brambory očistíme, osušíme a zabalíme do alobalu (každou zvlášť). Naskládané na mřížce pečeme 45 minut na 220 stupňů. Mezitím rozmícháme kelímek zakýsané smetany s kelímkem bílého jogurt ... …více»

Topinambury v pivním těstíčku

Topinambury v pivním těstíčku
8. 03. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Topinambury v pivním těstíčku: Topinambury vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Pak je oloupeme a necháme vychladnout a oschnout. Nakrájíme je na silnější plátky, osolíme a opepříme. Připravíme si pivní těstíčko z mouky, ... ... …více»

Luštěnino-zeleninový kotlík

Luštěnino-zeleninový kotlík
8. 03. 2008 Luštěninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Luštěnino-zeleninový kotlík: Čočku namočíme /3 hodiny/. Uvaříme doměkka, zahustíme jíškou, osolíme, přidáme ocet a cukr. Zvlášť na pánvičce lehce osmažíme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev a celer. Dusíme tak 10-15 minut ... ... …více»

Pohankové placičky s kedlubnovým zelím

Pohankové placičky s kedlubnovým zelím
8. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Pohankové placičky s kedlubnovým zelím: Lámanku rozvaříme v litru vody na kaši. Do mírně vychladlé kaše zamícháme rozšlehaná vejce, strouhaný sýr a osolíme dle chuti.Hmotu rozetřeme na vymaštěný plech a necháme vychladnout. Ztuhlou hmotu na ... …více»

Zapečená brokolice se strouhankou

Zapečená brokolice se strouhankou
8. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Zapečená brokolice se strouhankou: Brokolici uvaříme v páře do poloměkka. Strouhanku opražíme na másle a vychladlou smícháme se sýrem a polovinu dáme na dno zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem. Na strouhanku dáme brokolici a zal ... …více»
 

Tatarák z brambor

Tatarák z brambor
8. 03. 2008 Bramborová jídla ++++++++++
Příprava receptu Tatarák z brambor: STUDENÉ brambory nastrouháme jako na bramborák, cibuli jemně nakrájíme, česnek vymáčkneme, přidáme ostatní suroviny a zamícháme. Podle chuti osolíme a opepříme. Není to sice jako masový tatarák, ale ... …více»

Lepenice - brambory se zelím a cibulí

Lepenice - brambory se zelím a cibulí
8. 03. 2008 Bramborová jídla ++________
Příprava receptu Lepenice - brambory se zelím a cibulí: Na sádle si zpěníme cibulku a necháme zesklovatět. Zelí uvaříme do měkka a osladíme podle chuti. Nakrájene brambory uvaříme se solí a kmínem, slijeme vodu, rozšťoucháme a přimícháme cibuli a zelí bez ... …více»

Jemné bílé fazole

Jemné bílé fazole
8. 03. 2008 Luštěninová jídla +++++_____
Příprava receptu Jemné bílé fazole: Den předem namočíme fazole. Druhý den vaříme v téže vodě, osolíme, když jsou poloměkké. Na oleji osmažíme asi nasekaný pórek, zaprášíme hladkou moukou tak, aby vznikla jíška, kterou pak smícháme s kys ... …více»

Fazole se zelím a s pohankou

Fazole se zelím a s pohankou
8. 03. 2008 Luštěninová jídla ++++______
Příprava receptu Fazole se zelím a s pohankou: Zvlášť uvaříme v osolené vodě fazole a pohanku, scedíme a smícháme s nadrobno nakrájeným kysaným zelím, cibulí, libečkem a olejem. velice dobré a velice chutne vhodne i pro diety. ... ... ... …více»

Opilé fazole

Opilé fazole
8. 03. 2008 Luštěninová jídla ++++______
Příprava receptu Opilé fazole: Namočte fazole přes noc, slijte a znovu zalijte vodou a pivem, aby byly 2 cm pod vodou. Vařte zvolna nepřikryté. Po jedné hodině zkontrolujte, zamíchejte ode dna a není-li dost vody přilijte vařící vo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !