![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 03. 2008 Bramborová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brambory s dresingem: Středně velké brambory očistíme, osušíme a zabalíme do alobalu (každou zvlášť). Naskládané na mřížce pečeme 45 minut na 220 stupňů. Mezitím rozmícháme kelímek zakýsané smetany s kelímkem bílého jogurt ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Topinambury v pivním těstíčku: Topinambury vaříme v osolené vodě asi 20 minut. Pak je oloupeme a necháme vychladnout a oschnout. Nakrájíme je na silnější plátky, osolíme a opepříme. Připravíme si pivní těstíčko z mouky, ... ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Luštěninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Luštěnino-zeleninový kotlík: Čočku namočíme /3 hodiny/. Uvaříme doměkka, zahustíme jíškou, osolíme, přidáme ocet a cukr. Zvlášť na pánvičce lehce osmažíme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev a celer. Dusíme tak 10-15 minut ... ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pohankové placičky s kedlubnovým zelím: Lámanku rozvaříme v litru vody na kaši. Do mírně vychladlé kaše zamícháme rozšlehaná vejce, strouhaný sýr a osolíme dle chuti.Hmotu rozetřeme na vymaštěný plech a necháme vychladnout. Ztuhlou hmotu na ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená brokolice se strouhankou: Brokolici uvaříme v páře do poloměkka. Strouhanku opražíme na másle a vychladlou smícháme se sýrem a polovinu dáme na dno zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem. Na strouhanku dáme brokolici a zal ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatarák z brambor: STUDENÉ brambory nastrouháme jako na bramborák, cibuli jemně nakrájíme, česnek vymáčkneme, přidáme ostatní suroviny a zamícháme. Podle chuti osolíme a opepříme.
Není to sice jako masový tatarák, ale ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lepenice - brambory se zelím a cibulí: Na sádle si zpěníme cibulku a necháme zesklovatět. Zelí uvaříme do měkka a osladíme podle chuti. Nakrájene brambory uvaříme se solí a kmínem, slijeme vodu, rozšťoucháme a přimícháme cibuli a zelí bez ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Luštěninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemné bílé fazole: Den předem namočíme fazole. Druhý den vaříme v téže vodě, osolíme, když jsou poloměkké. Na oleji osmažíme asi nasekaný pórek, zaprášíme hladkou moukou tak, aby vznikla jíška, kterou pak smícháme s kys ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Luštěninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazole se zelím a s pohankou: Zvlášť uvaříme v osolené vodě fazole a pohanku, scedíme a smícháme s nadrobno nakrájeným kysaným zelím, cibulí, libečkem a olejem. velice dobré a velice chutne vhodne i pro diety.
... ... ... …více»
|
![]() |
8. 03. 2008 Luštěninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilé fazole: Namočte fazole přes noc, slijte a znovu zalijte vodou a pivem, aby byly 2 cm pod vodou. Vařte zvolna nepřikryté. Po jedné hodině zkontrolujte, zamíchejte ode dna a není-li dost vody přilijte vařící vo ... …více»
|
Soutěž o knihy Naše poslední tajemství a Hotýlek v Itálii. |
![]() |
Soutěž o balíčky sladkých dobrot z pekárny Odkolek. |
![]() |
Soutěž o brýle proti modrému světlu a Noční červené světlo mitochondriak. |
![]() |
Zapojte se do soutěže o dárkové balíčky s výběrem cereálních tyčinek Fit. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na výstavu motocyklů, čtyřkolek a příslušenství MOTOCYKL PRAHA. |
![]() |