Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Báč

fotka Báč
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Báč:

75 dkg hladké mouky  | 2 lžičky soli  | 5 dkg droždí  | 1/2 l mléka  | 3 lžíce oleje nedo sádla  | 2-3 vařené bramdory  | 1 lžička cukru  | 1 vejce  | 1 lžíce sádla anebo oleje na vymazání  | 3 stroužky česneku  | 2 lžičky majoránky  | 1/2 lžičky pepře

Postup přípravy receptu Báč:

Z hl. moky a droždí, vlažného mléka a 1 lžičky cukru udělám kvásek. Potom si připravím do misky hl. mouku osolím a potom přidám vejce, olej a nastrouhané uvařené brambory a nastrouhaný nebo prolisovaný česnek, majoránku a trochu pepře. Potom přidám kvásek a dobře propracuji v řidší těsto nechám chvíli kynout. Těsto se pak nalije na vymaštěný pekáč (já ho, ale peču na pečícím papíru) nechá se ještě chvíli kynout. Po vykynutí se dá péct, já ho peču do zlatova. Podávám ho buď samotně se zákysem nebo k zelí a uzenému masu.


Fotky receptu Báč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Báč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !