Použité suroviny receptu Bramborový salát s houbami a celerem:
350 g brambor uvařených ve slupce
| 250 g hub
| celer
| 1 lžíce oleje
| 100 g majonézy
| citronová štáva
| 1 bobkový list
| 2 celé pepře
| sůl
Postup přípravy receptu Bramborový salát s houbami a celerem:
Očištěné houby uvařit v okořeněné vodě doměkka. Scedit je, nechat okapat a nakrájet na kostky. Celer nakrájet na nudličky nebo nastrouhat nahrubo, osmahnout na oleji a osolit. Brambory oloupat a nakrájet na kostky. Vychladlý celer a brambory smíchat s houbami, přidat majonézu a citronovou štávu. Salát dobře promíchat a uložit do lednice, podávat s pečivem.
Fotky receptu Bramborový salát s houbami a celerem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!