Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vařená brokolice s brambory

Vařená brokolice s brambory
21. 03. 2008 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Vařená brokolice s brambory: Brokolici očistíme, rozdělíme na menší růžičky, opereme, lehce povaříme. Stonky z brokolice očistíme, opereme a nakrájíme na kousky stejně jako brambory. Stonky a brambory osolíme, přidáme trošku byl ... …více»

Zeleninové ratatouille

Zeleninové ratatouille
20. 03. 2008 Zeleninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Zeleninové ratatouille: Zeleninu (cukíny, lilky, papriku) omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Rajčata spaříme v horké vodě a oloupeme. Rovněž nakrájíme na kousky. Ve větší pánvi rozpálíme olivový olej, v něm osmahneme nadrob ... …více»

Špenátové oplatky

Špenátové oplatky
20. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Špenátové oplatky: Cibuli oloupeme, nadrobno posekáme a zesklovatíme na 1 lžíci másla. Listový špenát opláchneme a osušíme. Nahrubo ho posekáme a přidáme k orestované cibulce. Špenát necháme změknout, směs osolíme, opep ... …více»

Špenátové závitky s rozinkami

Špenátové závitky s rozinkami
20. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Špenátové závitky s rozinkami: Šalotku a česnek nadrobno posekáme a zesklovatíme na rozehřátém oleji. Přidáme očištěný špenát. Dusíme, dokud se neodpaří všechna tekutina. Osolíme a opepříme. Rozinky namočíme do pomerančové šťávy. T ... …více»

Ratatouille z la provence

Ratatouille z la provence
20. 03. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Ratatouille z la provence : Příloha: Jakékoliv maso, tousty, brambory jakkoliv upravené, dá se jíst i jen tak. Příprava: Rajčata vložíme na 2 minutky do horké vody, poté vyndáme, oloupeme, nakrájíme na kostičky a odložíme s ... …více»
 

Zelná pánev s ořechy

Zelná pánev s ořechy
20. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Zelná pánev s ořechy: Šalotku nasekáme na kostičky, zelí a papriku na nudličky. Brambory oloupeme a rozpůlíme. Rozpálíme olej, osmahneme na něm zelí, šalotku, brambory i papriku, vše posypeme kari kořením. Přilijeme vývar ... …více»

Brokolice a květák po čínsku

Brokolice a květák po čínsku
19. 03. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Brokolice a květák po čínsku: Brokolici rozřízneme na čtvrtky, květák rozdělíme na větší růžičky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Arašídy nasekáme, promícháme se strouhankou a společně opražíme na polovině másla. Druhou půlku más ... …více»

Květák v sezamovém těstíčku

Květák v sezamovém těstíčku
19. 03. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Květák v sezamovém těstíčku: Květák asi 10 minut povaříme v osolené vodě, vyjmeme a rozdělíme na růžičky. Z vajec, smetany, hladké mouky a sezamového semínka ušleháme hladké těstíčko. Kousky květáku máčíme do těstíčka a v rozpále ... …více»

Bio tofu na rajčatech

Bio tofu na rajčatech
19. 03. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Bio tofu na rajčatech: Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme na kolečka nakrájená rajčata a osmažíme na střední teplotě po obou stranách. Rajčata vyjmeme a okořeníme harmonií, nebo solí a pepřem. Na stejném omastku osmažím ... …více»

Kapustičky se sýrovou omáčkou

Kapustičky se sýrovou omáčkou
19. 03. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapustičky se sýrovou omáčkou: Kapustu povaříme ve vroucí osolené vodě asi 10 minut. Pak propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Na pánvi rozpustíme polovinu másla, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a krátce orestujeme. Zasy ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !