Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.12. 2025
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zahradkářské rizoto

Zahradkářské rizoto
1. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Zahradkářské rizoto: Na teflonové pánvi zpěníme na oleji cibuli a na drobno pokrájený česnek, přidáme vyprané houby nakrájené na plátky, hrášek a nakrájenou zeleninu. Podusíme, přidáme opranou rýži, mleté koření a sůl. Pr ... …více»

Zeleninové lívance z mražené zeleniny

Zeleninové lívance z mražené zeleniny
1. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Zeleninové lívance z mražené zeleniny: Zeleninu podlijeme troškou vody, ochutíme vegetou a dusíme do měkka. V mléce rozšleháme žloutky, přisypeme mouku, na kostičky krájený salám, okapanou zeleninu, dále olej a ochutíme pepřem. Nakonec vmí ... …více»

Tvarohové krokety s celerem

Tvarohové krokety s celerem
1. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Tvarohové krokety s celerem : Tvaroh rozmícháme se solí, citrónovou kůrou, krájenou petrželkou, strouhaným celerem, polovinou mouky a zředíme trochou vody, aby vznikla pevná hmota. Vytvarujeme 8 válečků, klademe na pečící papír a ... …více»

Květák po pařížsku

Květák po pařížsku
1. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++++++-
Příprava receptu Květák po pařížsku : Květákové růžičky uvaříme v osolené vodě doměkka a scedíme. Do mísy dáme olej, petrželku, citrónovou šťávu, sůl i pepř a vše promícháme. Růžičky květáku obalíme v této směsi. Z bílků ušleháme pevný sn ... …více»

Zeleninový nákyp s vločkami

Zeleninový nákyp s vločkami
1. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Zeleninový nákyp s vločkami : Vločky vsypeme do vařící vody a doměkka pod pokličkou podusíme. Po 15 minutách vypneme a necháme dojít. K připraveným vločkám přidáme mraženou zeleninu, žloutky, koření, polovinu másla a strouhanky. P ... …více»
 

Chřest s máslem

Chřest s máslem
1. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Chřest s máslem: Chřest dole seřízneme, pod hlavičkou sloupneme, svážeme do svazečků a ve slané vodě uvaříme. Poté vodu scedíme, počkáme až odkape, upravíme chřest na misku, posypeme usmaženou strouhankou a polijeme r ... …více»

Lečo z okry

Lečo z okry
1. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Lečo z okry : Na tuku lehce opečeme cibuli nakrájenou na kostičky a papriky na proužky, přidáme nakrájenou okru /jedlý ibišek/, nadrobno a nakrájená rajčata na kousky, osolíme, opepříme a zvolna vše dusíme zhruba 2 ... …více»

Čočkové biftečky s mrkví

Čočkové biftečky s mrkví
1. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Čočkové biftečky s mrkví : Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka a scedíme. Mrkev si ustrouháme na jemno a smícháme s čočkou a vejci. Směs okořeníme, tvarujeme z ní malé biftečky a pečeme je zvolna na vymazaném plechu. Čočkov ... …více»

Lilky na smetaně

Lilky na smetaně
30. 12. 2007 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Lilky na smetaně: Lilky nakrájíme na plátky, osolíme a necháme uležet. Nakrájíme na drobno cibuli, papriku, rajčata bez slupek a spolu s lilky dusíme na vodě. Zahustíme hladkou i sojovou moukou. Povaříme. Měkké lilky z ... …více»

Pečené lilky

Pečené lilky
30. 12. 2007 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Pečené lilky : Lilky rozpůlíme a i se slupkou opečeme do oranžova. Půlky trochu vyhloubíme a vykrojené části usmažíme spolu s houbami. Ochutíme tebim a majonézou. Toutou směsí naplníme půlky pečených lilků a podávám ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !