Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.12. 2025
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vaječné omelety plněné zeleninou

Vaječné omelety plněné zeleninou
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Vaječné omelety plněné zeleninou: Upečeme asi 10 malých omeletek. Mezitím připravíme zeleninu, kterou budeme omelety nadívat. Může to být dušená karotka, rozkrojená na malé řezy, nebo stejně upravený chřest nebo patřičný počet fazolov ... …více»

Zapékaný chřest v sýrové omáčce

Zapékaný chřest v sýrové omáčce
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Zapékaný chřest v sýrové omáčce: Chřest očistíme, dáme na síto a vložíme na pět minut do vařící osolené vody. Vyndáme a na sítě necháme okapat. Nastrouhaný tvrdý sýr rozmícháme ve smetaně, přidáme rozšlehaná vejce a promícháme. Chřes ... …více»

Babiččin zeleninový nákyp

Babiččin zeleninový nákyp
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Babiččin zeleninový nákyp : Cukety zbavíme konců, omyjeme a podélně rozpůlíme. Asi 2 minuty je namáčíme ve slané vodě, pak je vyjmeme a necháme okapat. Papriky krátce opečeme v troubě nebo na plameni a spaříme, abychom je mohli ... …více»

Plněné kedlubny

Plněné kedlubny
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Plněné kedlubny: Kedlubny oloupeme, vršky odkrojíme a vnitřek vydlabeme tak, aby zůstal asi půl centimetru silný okraj. Na oleji osmažíme očištěnou nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené vydlabané části kedlubny, osolím ... …více»

Patizonové krokety

Patizonové krokety
4. 01. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Patizonové krokety : Patizon nastrouháme na středně hrubém struhadle, osolíme a necháme asi 10 minut stát. Pak vymačkáme přebytečnou vodu, kterou nastrouhaný patizon pustil, přidáme ovesné vločky, vmícháme žloutky, hrubou ... …více»
 

Papriky zapečené se sýrem

Papriky zapečené se sýrem
4. 01. 2008 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Papriky zapečené se sýrem : Papriky omyjeme, podélně rozkrojíme, odstraníme jádřince a rozložíme do sádlem vymazané zapékací mísky. Nakrájený sýr na kostičky rozdělíme do připravených půlek paprik. Vejce rozšleháme se solí a pep ... …více»

Brokolice zapečená v palačinkovém těstě

Brokolice zapečená v palačinkovém těstě
3. 01. 2008 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Brokolice zapečená v palačinkovém těstě : Plech vymažeme olejem a vysypeme strouhankou, poklademe brokolici, kterou jsme si uvařili v osolené vodě,zalejeme palačinkovým těstem, které jsme si připravili z mléka, mouky, soli a vajec, dáme zapéc ... …více»

Zelenina zasypaná sýrem

Zelenina zasypaná sýrem
3. 01. 2008 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Zelenina zasypaná sýrem : Zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka, ale opatrně, abychom ji nerozvařili. Záleží, které druhy zeleniny používáme, některé můžeme například i orestovat na rozpáleném másle. Jednotlivé druhy zelenin ... …více»

Pestrá pánev

Pestrá pánev
3. 01. 2008 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Pestrá pánev : Brambory uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na čtvrtky, na oleji opečeme dozlatova s trochou cibulky, přidáme utřený česnek a pepř podle chuti. Na velké pánvi rozpálíme olej, postupně přidáváme pokrá ... …více»

Brokolice s kořeněnou smetanovou omáčkou

Brokolice s kořeněnou smetanovou omáčkou
3. 01. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Brokolice s kořeněnou smetanovou omáčkou : Z brokolice odstraníme košťál a rozdělíme ji na růžičky. Ve vroucí vodě uvaříme brokolici do měkka. Uvařenou scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na dro ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !