Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilek pečený se sýrem

Lilek pečený se sýrem
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++++__
Příprava receptu Lilek pečený se sýrem: Lilek upečeme vcelku v troubě, za stálého otáčení. Hotový je měkký a slupka je černá, ale není spálená. Ještě horký lilek oloupeme, pod tekoucí vodou opláchneme, položíme na prkénko a mírně utěrkou p ... …více»

Smažený lilek (Rumunsko)

Smažený lilek (Rumunsko)
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Smažený lilek (Rumunsko): Lilky opereme i se slupkou nakrájíme na plátky silné asi jeden centimetr, osolíme a necháme uležet. Z vajec, mléka mouky připravíme těstíčko, osolme, pak plátky lilku osušíme, obalíme v hladké mouce a ... …více»

Paprikové lusky po rumunsku

Paprikové lusky po rumunsku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++-___
Příprava receptu Paprikové lusky po rumunsku: Paprikové lusky spaříme v horké osolené vodě, vychladíme a necháme odkapat. Na jedné třetině oleje osmahneme očištěnou nadrobno nakrájenou cibuli do růžova, zalijeme rozmíchanými vejci, osolíme, opepř ... …více»

Celer s čerstvými hříbky

Celer s čerstvými hříbky
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Celer s čerstvými hříbky: Celer očistíme, nakrájíme na silnější plátky a uvaříme v co nejmenším množství osolené vody do poloměkka. Vyjmeme z vody a na sítu necháme odkapat. Cibuli jemně nakrájíme a podusíme na sádle, zapráším ... …více»

Vařená cibule

Vařená cibule
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Vařená cibule: Cibuli oloupeme a dáme vařit do většího množství osolené vody. Pak ji vyjmeme, necháme odkapat, rozpůlíme, osolíme, opepříme, posypeme sekanou petrželkou, zakapeme olejem a podáváme s chlebem. ... ... …více»
 

Plněný lilek (Jugoslávie)

Plněný lilek (Jugoslávie)
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Plněný lilek (Jugoslávie): Lilky oloupeme (bude asi 30 % odpadu), v půli napřič překrojíme a povaříme v osolené vodě až změknou. Pak u jednotlivých kusů vydlabeme středy. Vymícháme 80 g másla, přidáme brynzu, smetanový sýr a s ... …více»

Chřest vařený s máslem

Chřest vařený s máslem
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Chřest vařený s máslem: Chřest připravujeme vždy čerstvý. Před přípravou chřest očistíme tak, že malým ostrým nožíkem seřízneme povrchní slupku, opláchneme pod tekoucí vodou a z očištěných chřestů, asi po deseti kusech, sva ... …více»

Lilek po athénsku

Lilek po athénsku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Lilek po athénsku: Lilek nakrájíme na plátky a podusíme na oleji s rajčaty nakrájenými na kolečka. Osolíme, opepříme a když je lilek měkký, posypeme jej strouhaným sýrem. Podáváme jako přílohu k dušené drůbeži nebo jehn ... …více»

Chřest s koprovou šlehačkou

Chřest s koprovou šlehačkou
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Chřest s koprovou šlehačkou: Brambory i se slupkou vaříme asi 25 minut doměkka. Slijeme vodu a oloupeme je. Oloupeme chřest a odkrojíme konce a stonky svážeme. Do 2 l vody přidáme 2 lžíce citrónové šťávy, cukr a máslo. Vložíme ch ... …více»

Smažené papriky

Smažené papriky
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Smažené papriky: Papriky po délce rozřízneme a v osolené vodě povaříme doměkka. Mezitím si uděláme těstíčko: z bílků ušleháme sníh (tuhý), lehce do něj vmícháme žloutky, mouku a jemně nastrouhaný sýr. Papriky namočíme ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !