Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní kukuřice

Pikantní kukuřice
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++++-__
Příprava receptu Pikantní kukuřice: V mírně osolené vodě vaříme kukuřici asi 20 minut, až jsou zrnka měkká. Česnek prolisujeme. Kukuřici necháme na sítu okapat a potom každý klas rozkrojíme na 3 kusy. Ve velké pánvi zahřejeme máslo, na ... …více»

Labužnické závitky

Labužnické závitky
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Labužnické závitky: Žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky, pórek na špalíčky a plátky šunky rozpůlíme. 150 ml vody uvedeme do varu a pórek asi 5 minut podusíme. Scedíme a tekutinu zachytíme. Pórek zavineme do šu ... …více»

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++++++
Příprava receptu Míchaná zelenina po čínsku: Papriky a mrkev nakrájíme na kostičky, pórek na nudličky, květák rozebereme na růžičky a kukuřici necháme okapat. Květák s mrkví povaříme v osolené vodě asi 8 minut, hrášek 3 minuty. Uvařenou zeleninu ... …více»

Smažené zeleninové kuličky

Smažené zeleninové kuličky
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++++-_
Příprava receptu Smažené zeleninové kuličky: Očištěný květák rozebereme na růžičky. Brambory omyjeme, oloupeme a rozčtvrtíme. Obojí vaříme 20 minut v osolené vodě. Horké prolisujeme do mísy. Koriandr omyjeme, osušíme, otrháme lístky a jemně pose ... …více»

Špenát z pekinského zelí

Špenát z pekinského zelí
19. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Špenát z pekinského zelí: Očištěné listy pekinského zelí uvaříme v osolené vodě doměkka. Přecedíme, necháme okapat a umeleme na masovém strojku nebo drobně rozsekáme. Světlou cibulovou jíšku zředíme mlékem, rozšleháme a dobře ... …více»
 

Chřest na maďarský způsob

Chřest na maďarský způsob
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++-______
Příprava receptu Chřest na maďarský způsob: Chřest uvaříme do poloměkka ve slané vodě, do které přidáme kostku cukru. Dáme okapat na síto. Zapékací mísu vymažeme lžící másla. Na druhé lžíci másla osmažíme strouhanku. Na dno mělké zapékací mísy ... …více»

Brokolice zapékaná v lístkovém těstě

Brokolice zapékaná v lístkovém těstě
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Brokolice zapékaná v lístkovém těstě: Vyválíme těsto tak, aby zakrylo celý povrch zapékací pánve Crisp a přečnívalo přes její okraj do výšky. Těsto propícháme a napůl upečeme při funkci Crisp, 4-5 min. Rozmraženou brokolici nakrájenou na ... …více»

Květák po srbsku

Květák po srbsku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Květák po srbsku : Očištěný vypraný květák uvařme ve slané vodě doměkka, vyndáme na teplý talíř, polijeme olivovým olejem a pokapeme citrónovou šťávou. Podáváme s chlebem. ... ... …více»

Černý kořen smažený v těstíčku

Černý kořen smažený v těstíčku
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Černý kořen smažený v těstíčku: Očištěný černý kořen nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu s rozpuštěným máslem, osolíme a podusíme se sekanou petrželovou natí. Dušené plátky černého kořene pak necháme oschnout a obalíme v připr ... …více»

Kapusta zapečená se smetanou

Kapusta zapečená se smetanou
19. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Kapusta zapečená se smetanou: Kapustu očistíme, vypereme, rozkrojíme na polovinu, vložíme do vařící osolené vody a vaříme, až kapusta změkne. Pak dáme a necháme okapat na sítu. Ohnivzdornou mísu vymažeme máslem, vysypeme strouhano ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !