Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní lilek

Pikantní lilek
6. 11. 2007 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Pikantní lilek: Lilek nakrájíme na plátky (cca 1 cm silné), posolíme a necháme min. 1/2 hodiny odležet. Poté je umyjeme a osušíme. Kokos namočíme v mléce. Cukr smícháme s octem. Na oleji osmažíme plátky lilku. Přidám ... …více»

Máslová dýně s parmezánem

Máslová dýně s parmezánem
5. 11. 2007 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Máslová dýně s parmezánem: Na rozehřáté pánvi opečeme kousky jemně osolené a opepřené dýně z obou stran přibližně deset minut. Opečené kousky dáváme do teplé mísy, kterou udržujeme teplou. V další pánvičce si rozpustíme máslo a ... …více»

Sója na slanině

Sója na slanině
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Sója na slanině: Sóju přebereme, propláchneme, namočíme a uvaříme doměkka. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme, dozlatova na ni osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme uvařenou a scezenou sóju, osolíme, o ... …více»

Kapusta zapečená v palačinkovém těstě

Kapusta zapečená v palačinkovém těstě
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Kapusta zapečená v palačinkovém těstě: Vařenou kapustu usekáme, přidáme osmaženou cibulku, sůl a vařené nastrouhané brambory. Vložíme do dobře vymaštěné zapékací misky, zalijeme palačinkovým těstem, povrch pokapeme máslem a upečeme dočerve ... …více»

Květákové karbanátky s ovesnými vločkami

Květákové karbanátky s ovesnými vločkami
5. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Květákové karbanátky s ovesnými vločkami: Do horké vody vložíme květák, povaříme asi 10 minut a změklý rozmačkáme a smícháme s ovesnými vločkami, které jsme na několik minut namočili do vývaru z květáku. Přidáme nasekanou cibuli, prolisovaný ... …více»
 

Květákové kynuté lívance

Květákové kynuté lívance
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++______
Příprava receptu Květákové kynuté lívance: Z trochy vlažného mléka a droždí uděláme kvásek. Slaninu sklovitě rozškvaříme, přilijeme do mléka, přidáme žloutky, sůl, mouku, kvásek, rozmačkaný květák a nakonec lehce zamícháme sníh ušlehaný z bílk ... …více»

Krokety z květáku a brambor

Krokety z květáku a brambor
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++________
Příprava receptu Krokety z květáku a brambor: Květák uvaříme v osolené vodě dopoloměkka, rozmačkáme, přidáme najemno ustrouhané brambory, vymačkanou housku, žloutky, sůl, pepř a podle potřeb strouhanku. Na prkénku posypaném hladkou moukou tvoříme ... …více»

Hrášek a brambory

Hrášek a brambory
5. 11. 2007 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Hrášek a brambory : Na pevné pánvi mírně roztopte olej, přidejte zrníčka římského kmínu, zázvor, chilli, brambory, podle chuti sůl a za občasného míchání povařte asi 10-15 minut dokud nezměknou. Přidejte rajčata a povař ... …více»

Cuketa v parmezánovém těstíčku

Cuketa v parmezánovém těstíčku
5. 11. 2007 Zeleninová jídla +++++-____
Příprava receptu Cuketa v parmezánovém těstíčku: Neloupanou cuketu nakrájíme po délce na centimetrové plátky, osolíme, obalujeme v těstíčku a smažíme na oleji - po usmažení je můžeme dát na chvíli na mísu a přikrýt talířem, aby změkly. Podáváme s ta ... …více»

Cuketový kaviár

Cuketový kaviár
5. 11. 2007 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Cuketový kaviár: Umyté cukety upečeme v troubě, zbavíme slupky a se solí a čtyřmi stroužky česneku rozmačkáme na kaši. Rajčata olupeme, vymačkáme šťávu, nasekáme je na drobné kostičky, podobně nakrájíme dva stroužky č ... …více»
Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !