Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelné placičky se zakysaným krémem

Zelné placičky se zakysaným krémem
26. 03. 2009 Zeleninová jídla +++_______
Příprava receptu Zelné placičky se zakysaným krémem: Zelí nakrájíme na menší kousky, brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme vejce, zakysanou smetanu, sůl, pepř a hladkou mouku, zamícháme a smažíme na oleji placičky. Dáme okapat na ubrousek. Podáváme s ... …více»

Květák na divoko

Květák na divoko
26. 03. 2009 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Květák na divoko: Květák zbavíme listů a podle potřeby očistíme. Celý květák povaříme ve vroucí osolené vodě asi 10 minut. Necháme ho vychladnout a rozebereme na menší růžičky. Cibuli očistíme a nasekáme. Na oleji osm ... …více»

Bambusové výhonky s vejci

Bambusové výhonky s vejci
25. 03. 2009 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Bambusové výhonky s vejci: Nechte bambusové výhonky odkapat a nakrájejte je na úzké proužky. Jarní cibulky překrojte podélne a nakrájejte je na asi 3 cm dlouhé kousky. Česnek oloupejte a nakrájejte jej na drobno. Na pánvi ro ... …více»

Dušené kedlubny s tvarůžky

Dušené kedlubny s tvarůžky
24. 03. 2009 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Dušené kedlubny s tvarůžky: Na másle, nebo olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Očištěné oloupané kedlubny, pokrájíme na nudličky a přidáme k osmažené cibuli mírně podlijeme a dusíme do měkka. Když se voda odpaří ... …více»

Zapečená brokolice se sýrovkou

Zapečená brokolice se sýrovkou
23. 03. 2009 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Zapečená brokolice se sýrovkou: Cibulku zpěníme na másle a přidáme žampióny, kukuřici, pórek a orestujeme. Zalijeme smetanou, přidáme masox a ostatní suroviny. Provaříme a zaprášíme moukou nebo zahustíme solamylem. Do zapékací misky ... …více»
 

Karotka s bylinkovou omáčkou

Karotka s bylinkovou omáčkou
21. 03. 2009 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Karotka s bylinkovou omáčkou: Nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek podusíme na másle, pak přidáme nať a pažitku a dál dusíme. Přimícháme hořčici, podlijeme bujonem, povaříme. Zjemníme základní omáčkou, přidáme smetanu, podle pot ... …více»

Zeleninový talíř

Zeleninový talíř
21. 03. 2009 Zeleninová jídla ++++++____
Příprava receptu Zeleninový talíř: Baklažány a cukety umyjte a nakrájejte na kolečka. Osolte a nechte 20 minut odstát. Papriku umyjte, zbavte jadérek a nakrájejte na větší kousky. Cibulku a česnek očistěte, z cibulky odkrojte nať, česn ... …více»

Jarní toast

Jarní toast
21. 03. 2009 Zeleninová jídla ++++-_____
Příprava receptu Jarní toast: Nejdříve vyberte ty nejmenší kuličky hrášku a nechte je na ozdobu. Pak hrášek přesypte do větší, těžší mísy. Přidejte k němu polovinu lístků oregana a špetku soli a tloučkem z hmoždíře je utlučte na j ... …více»

Kukuřice s bylinkovým máslem

Kukuřice s bylinkovým máslem
21. 03. 2009 Zeleninová jídla +_________
Příprava receptu Kukuřice s bylinkovým máslem: Starší kukuřičné klasy nejdříve povařte doměkka. Vodu nesolte, aby kukuřice neztvrdla. Uvařené klasy nechte vychladnout, poté položte na rošt a grilujte asi 15 minut. Mezitím nakrájejte změklé máslo . ... …více»

Zapečený lilek s rýží

Zapečený lilek s rýží
20. 03. 2009 Zeleninová jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečený lilek s rýží: Lilky nakrájíme na kolečka, osolíme a necháme "vypotit" (půl hodinky). Osušíme šťávu, kterou pustil a osmažíme na oleji. Přidáme lečo, prolisovaný česnek, petrželku, pepř, osolíme, podlij ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !