Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pařížský zapečený květák

fotka Pařížský zapečený květák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pařížský zapečený květák:

1 květák  | 150 g ementálu  | 100 g slaniny  | 60 g másla  | 3 lžíce mouky  | 250 ml mléka  | 1 žloutek  |  pepř  |  sůl  |  voda

Postup přípravy receptu Pařížský zapečený květák:

Květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Okapaný vložíme do máslem vymazané zapékací misky. Polovinu ementálu právě tak, jak uzené maso nebo slaninu, nakrájíme na tenké hranolky a květák jimi prošpikujeme. V hrnci si uděláme z másla a mouky bílou jíšku a za stálého míchání přidáváme mléko, až se utvoří hladký bešamel, do kterého přidáme pepř, sůl a druhou půlku sýra, nastrouhaného na jemném struhadle. Povaříme, odstavíme z ohně. Do vychladlého bešamelu vmícháme žloutek. Květák pomažeme sýrovým bešamelem, posypeme ještě trochou sýra a zapečeme do růžova v troubě.


Fotky receptu Pařížský zapečený květák:

Pařížský zapečený květák
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Pařížský zapečený květák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !