400 g zmrazené zeleninové směsi ASIE
| 100 g sojového masa kostky
| 1 lžíce škrobu
| 1 vejce
| 100 g rýže
| 100 g burských oříšků
| olej
| špetka pepř
| špetka zázvor
| špetka sůl
Postup přípravy receptu Vegetariánské Kung Pao:
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou omáčkou a sójové kostky v něm necháme namočeny minimálně jednu hodinu. Mezitím uvaříme rýži, pro urychlení můžeme použít rýži ve varných sáčcích. Na rozehřáté pánvi s olejem nejprve krátce osmahneme naložené sójové maso. Přidáme celé balení zmrazené zeleninové směsi ASIE a vše ještě krátce podusíme. Nakonec vmícháme uvařenou rýži a burské oříšky. Dochutíme sójovou omáčkou a kořením.