Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bramborové šišky s houskou

fotka Bramborové šišky s houskou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Bramborové šišky s houskou:

200 g vařených oloupaných brambor  | 20 g krupice  | 50 g hrubé mouky  | 1 žloutek  | 30 g strouhanky  | 15 g másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Bramborové šišky s houskou:

Horké, ve slupce uvařené brambory oloupeme, prolisujeme, osolíme, posypeme krupicí a necháme prochladnout. Přidáme žloutek a rychle zpracujeme s moukou. Z těsta vyválíme váleček, nakrájíme kousky a vytvarujeme šišky. Ihned je zavaříme do vařící osolené vody, uvolníme ode dna a po vyplavání krátce povaříme. Vybereme je cedníkem, přendáme do kastrolku, posypeme opraženou strouhankou a protřásáním obalíme. Omastíme rozpuštěným máslem.


Fotky receptu Bramborové šišky s houskou:

Bramborové šišky s houskou
Bramborové šišky s houskou
Bramborové šišky s houskou
Bramborové šišky s houskou
Bramborové šišky s houskou
Bramborové šišky s houskou
Bramborové šišky s houskou
Bramborové šišky s houskou
Fotky vložil: MichelePrg,kozaroza,evulaS33 
Hodnocení receptu Bramborové šišky s houskou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !