Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.09. 2024
Dnes má svátek Michal
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Brigadeiros - brazilské bonbóny

fotka Brigadeiros - brazilské bonbóny
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Brigadeiros - brazilské bonbóny:

400 g kondenzovaného mléka (slazeného)  | 30 g másla  | 20 g kakaa  | 100 g čokoládové rýže

Postup přípravy receptu Brigadeiros - brazilské bonbóny:

Budeme potřebovat slazené kondenzované mléko (Salko) v plechovce, jejíž obsah vlijeme do menšího hrnce. Přidáme máslo a kakao. Při nízké teplotě za neustálého míchání budeme směs zahřívat, ale pozor...NESMÍ VAŘIT! Po asi 10 minutách krém zhoustne, tak, že se v hrnci bude táhnout cestička, a to tak, že na chvíli uvidíme dno hrnce, dokud se zase neuzavře. Pak má směs tu správnou konzistenci. Krém přelijeme do talíře a necháme úplně vychladit. Přitom bude krém tuhnout. S lehce omaštěnýma rukama (použijeme máslo) budeme nyní formovat malé kuličky. Ty pak vyválíme v čokoládové rýži a uložíme v chladu.


Fotky receptu Brigadeiros - brazilské bonbóny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brigadeiros - brazilské bonbóny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !