Použité suroviny receptu Brusinková sangria s vínem:
0,5 l brusinkového džusu
| 0,5 l červeného vína /Frankovka/
| 1 citron
| 2 pomeranče
| 2 broskve
| sycená minerálka
| led
Postup přípravy receptu Brusinková sangria s vínem:
Umyté broskve vypeckujeme a nakrájíme na kousky.
Pomeranče oloupeme a nakrájíme na kousky, nebo na půlky koleček.
Citrón vymačkáme.
Do mísy vložíme ovoce a přilijeme víno, šťávu z citrónu a brusinkový džus, necháme v lednici vychladit.
Těsně před servírováním sklenice naplníme několika kostkami ledu, částí ovoce a ochuceným džusem.
Jednotlivé nápoje pak doplníme vychlazenou sycenou minerálkou a ihned podáváme.
Fotky receptu Brusinková sangria s vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!