150 g pšeničného bulguru
| 400 ml vody
| 4 lžíce oleje
| 2 cibule
| zelená petrželová nať
| bazalka
| 12-ti bylinná směs
| 300 g jedlých hub
| 100 g nakráj. celeru
| 1 středně velká mrkev
| 2 stroužky rozetřeného česneku
| 1 čerstvá paprika nakráj. na nudličky
Postup přípravy receptu Bulgur s houbami:
Houby nakrájíme na tenčí plátky a osmahneme na oleji. Přidáme cibuli, celer, mrkev, česnek, podlijeme trochou vody a dusíme 15 minut. Pak přidáme bulgur, zalijeme 400 ml vývaru a společně dusíme ješte 15 minut. Nakonec přidáme nakrájenou petrželku a bazalku. Dochutíme kořením, případně vmícháme smetanu. Posypané sýrem podáváme s bílým a červeným zelným salátem.
Fotky receptu Bulgur s houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!