Vložil: | Enda |
Porcí: | 7 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Café brulot:
16 dílů koňaku (brandy)
| 4 díly bílého Curacaa
| 64 dílů horké černé kávy
| 2 velké kusy skořice
| 12 celých hřebíčků
| kůra ze 2 citrónů
| kůra ze dvou pomerančů nakrájená na proužky
| 4 kostky cukru
Postup přípravy receptu Café brulot:
Skořici, hřebíček, kůru a cukr smícháme v míse na bowli, přilijeme koňak a Curacao.
Zapálíme a postupně za stálého míchání přidáváme horkou kávu, až se plameny uhasí.
Podáváme v nahřátých šálcích.
Fotky receptu Café brulot:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!