Vložil: | Delli |
Porcí: | 8 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Čaj na zimu:
2 kg různého ovoce ( rybíz, jahody, maliny, ostružiny, broskve, jablka, meruňky,hrušky atd.může být i mražené ovoce)
| 1,5 kg krystal. cukru
| 4 hřebíčky
| 1 celý badyán, nebo 2 malé lžičky mletého badyánu
| 2 lžičky mleté skořice
| 1 citron nakrájený na kostičky ( krájím i s kůrou)
| 1/4 l rumu
Postup přípravy receptu Čaj na zimu:
Ovoce nakrájíme na malé, drobné kousky a vše smícháme dohromady, nasypeme do vyššího plechu a vaříme v troubě alespoň 3/4 hod. při 200 st. C, aby se cukr pořádně rozpustil a taky směs během pečení několikrát promícháme.
Naplnit do skleniček a uložit.
NEZAVAŘUJE SE!
(Z této dávky se udělá 8 skleniček)
Fotky receptu Čaj na zimu:
Fotky vložil: Natural