Použité suroviny receptu Cikánský guláš pro diabetiky:
320 g masa (různé druhy, ale všechny libové)
| 40 g oleje
| 60 g cibule
| 60 g rajčat
| 30 g paprik
| 20 g chleba
| dle chuti: kmín
| 1 bobkový list
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Cikánský guláš pro diabetiky:
Omyté maso nakrájíme na kostky, které opečeme na oleji, podlijeme horkou vodou a přidáme oloupanou a na kostičky nakrájenou cibuli, pokrájená omytá rajčata a papriky, bobkový list a kmín. Všechno dusíme doměkka. Před dohotovením guláše vyjmeme bobkový list, šťávu zahustíme nastrouhaným chlebem a ještě krátce povaříme.
Fotky receptu Cikánský guláš pro diabetiky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!