Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cizrnový eintopf

fotka Cizrnový eintopf
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Cizrnový eintopf:

1 pol. lž. oliv. oleje  | 1 hrnek nakrájené cibule  | 3 stroužky česneku  | 2 hrnky na plátky nakrájených žampionů  | 1 hrnek na kousky nakrájené mrkve  | špetka skořice  | 3 hřebíčky  | 2 velká rajčata  | 3 hrnky uvař. cizrny  | 1/2 hrnku vypeck. oliv  | 1 čaj. lž. tymiánu  | 1/2 hrnku nasekané petrželky  | 1 pol. lž. citr. šťávy  |  bílý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Cizrnový eintopf:

Nechejte 5 minut podusit cibuli a česnek v troše oleje. Přidejte hřiby a mrkev a 5 minut poduste. Přidejte skořici, hřebíček, bílý pepř, mořskou sůl a nakrájená rajčata, nechejte ještě 15 minut dusit. Nakonec přidejte cizrnu, olivy, tymián, citrónovou šťávu a polovinu petrželky. Vařte dalších 15 minut. Zbytkem petrželky posypeme a teplé servírujte.


Fotky receptu Cizrnový eintopf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cizrnový eintopf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !