1 sáček (250g) těsta na pizzu v prášku
| 2 nožičky párku
| 40 g eidamu
| 3 lžíce kečupu
| 1/2 červené papriky
| 1 lžíce nepálivé paprikové pasty
| několik snítek čerstvého oregana, špetka sušeného oregana, hladká mouky na vál, tuk a polohrubá mouka na plech
Postup přípravy receptu Dětské minipizzy:
Obsah sáčku na pizzu v prášku smícháme s vodou podle návodu na obalu a uhněteme tuhé pružné těsto. Na válu lehce posypaném hladkou moukou je vyválíme na plát asi 3 mm silný. Vykrájíme z něj kolečka o průměru 60 mm, která přeložíme na tukem potřený a pomoučený plech. Uzeninu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka asi 2 mm silná. Každé kolečko těsta potřeme kečupem rozmíchaným s paprikovou pastou a sušeným oreganem, obložíme 3 kolečky uzeniny a navrch položíme kousek sýra s proužkem papriky. Vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 12 minut, až jsou okraje minipizzy zlatavé.
Fotky receptu Dětské minipizzy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!