Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí Baileys: verze s kokosem

fotka Domácí Baileys: verze s kokosem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Domácí Baileys: verze s kokosem:

2 plechovky slazené kondenzované mléko  | 2 krabičky neslazené Tatra mléko  | 8 lžic strouhaný kokos  | 2 balíčky vanilkový cukr  | 250 - 750 ml rum

Postup přípravy receptu Domácí Baileys: verze s kokosem:

Dvě plechovky slazeného kondenzovaného mléka dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byly potopené a mírným varem vaříme cca 2 hodiny. Necháme vychladnout. Na suché teflonové pánvi opražíme dorůžova kokos a ještě horký ho v misce smícháme s neslazeneným mlékem Tatra. Necháme 24 hodin v lednici macerovat. Druhý den slijeme přes plátýnko a dobře vyždímáme, kokos vyhodíme, popř. můžeme použít do bábovky. Smícháme svařené slazené mléko, ze kterého vznikl hustý karamel s kokosovým mlékem a vanilkovými cukry, nejlépe v mixéru a postupně přiléváme rum (podle chuti). Slijeme do lahví. Skladujeme v chladu, vydrží několik měsíců.


Fotky receptu Domácí Baileys: verze s kokosem:

Domácí Baileys: verze s kokosem
Domácí Baileys: verze s kokosem
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Domácí Baileys: verze s kokosem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !