2 plechovky slazeného kondenzovaného mléka
| 1 ks pudink vanilkový
| 1 ks kakaový nebo mandlový pudink
| 1 l mléka
| 0,5-0,75 l 40%alkohol (whisky)
Postup přípravy receptu Domácí baylies :
Dvě plechovky slazeného kondenzovaného mléka dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byly potopené, mírným varem vaříme cca 2 hodiny. Necháme vychladnout, v žádném případě neotvíráme horké!! Uděláme pudink z obou sáčků. Necháme vychladnout. Potom smícháme pudink a zkaramelizované salka v hrnci nebo mixeru a přiléváme alkohol za mixování na požadovanou konzistenci. Slijeme do lahví. Pokud ho ihned nevypijete, vydrží v chladu měsíce.
Fotky receptu Domácí baylies :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!