2 plechovky slazeného kondenzovaného mléka
| 2 pudingy (1 vanilkový ,1 kakaový nebo mandlový)
| 1 l mléka
| 0.5 - 0.75 l 40% alkoholu
Postup přípravy receptu Domácí beileys:
Dvě plechovky slazeného kondenzovaného mléka dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byly potopené, mírným varem vaříme cca 2 hodiny. Necháme vychladnout, v žádném případě neotvíráme horké!! Uděláme puding z obou sáčků. Necháme vychladnout. Potom smícháme puding a zkaramelizované salka v hrnci nebo mixeru a přiléváme alkohol za mixování na požadovanou konzistenci. Slijeme do lahví. Pokud ho ihned nevypijete, vydrží v chladu měsíce.
Fotky receptu Domácí beileys:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!