![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s podmáslím: Tekuté a poté sypké suroviny vložíme do pekárny a nastavíme ji na program základní, velikost střední, stupeň opečení také střední. Po signálu přidáme semínka. ... ... …více»
|
![]() |
6. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s kmínem: Do pekárny vložíme tekuté suroviny, poté sypké. Nakonec pekařské droždí. Pekárnu nastavíme na program rychlý. ... ... …více»
|
![]() |
6. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb otrubový: Tekuté a poté sypké suroviny nasypeme do pekárny a nastavíme na program rychlý ... ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slunečnicový chléb pro domácí pekárnu: Všechny přísady, kromě semínek, dáme do pekárny a pečeme na program Klasik (3 hodiny a 20 minut). Semínka přidáme po prvním zvukovém signálu. Popř. po částečném prohnětení.
Výsledný chléb je nadýcha ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivní chléb z domácí pekárny: Všechny suroviny dáme do pekárny a pečeme na program Klasik (3 hodiny a dvacet minut).
Chléb je hutný, pěkně tmavý a moc dobrý.
... ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový chléb z domácí pekárny: Všechny suroviny dáme do pekárny ve výše uvedeném pořadí a zapneme na základní program klasik. ... ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kmínový chléb z domácí pekárny: Do formy vložíme všechny přísady v zadaném pořadí. Zvolíme celozrnný program, tlačítkem START uvedeme do chodu.
... ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houstičky pro domácí pekárnu: Program těsto, poté uplést housky, dát ještě na cca 30 min. pod utěrku kynout (já dala 45 minut), pak potřít vajíčkem, posypat sezamem, péct v předehřáté troubě na 220 °C cca 20 min.
... ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekovo-nivový chléb: Nahoře se těsně před pečením může potřít olivovým olejem, takže se pak pěkně leskne. Program - celozrnný, kůrka střední.
... ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kmíňák s tukem ze slaniny a cibulkou: Do pekárny našupeme v tomto pořadí. Mléko, tuk sůl, ocet, chlebovou směs, cukr a nahoru droždí. Zapneme klasik střední kůrka a pekárna se postará sama.
... ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |