![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb podmáslový: V uvedeném pořadí přidat do domácí pekárny. Část hladké mouky (až 280 g) je možné nahradit moukou graham, pšeničnou chlebovou nebo špaldovou. Podle chuti přidat semínka nebo oříšky, otruby, klíčky.
... …více»
|
![]() |
30. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruský velikonoční bochánek: Do rendlíku dáme mléko, smetanu a máslo. Ohříváme tak dlouho, dokud se máslo nerozpustí. Částečně prochlazené dáme do formy a přidáme zbývající ingredience v takovém pořadí, jak vyhovují vaší pekárně ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s rajčaty a parmezánem: Použijte rajčata sušená na slunci v oleji. V případě, že nemáte rajčata v oleji, namočte je na 10 až 15 minut do vody a potom osušte. U těchto receptů byste měli používat hladkou světlou mouku pro výr ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Základní recept na chleba v domácí pekárně: Program základní (ETA - I KLASIK) velikost I kůrka střední. Recept je vhodný pro úplné začátečníky. Část hladké mouky se dá nahradit celozrnnou nebo žitnou moukou, záleží na chuti a fantazii - např. 3 ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kváskový cibulový chléb s česnekem: Cibuli a česnek dát až po signálu, já dávám jen asi 5 minut před koncem míchání, aby nebyly pekárnou rozdrcení do ztracena. Je to kváskový chleba, takže podle potřeby při míchání dosypat mouku. Chleba ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rumový, hrozinkový a oříškový chléb pro domácí pekárnu: Všechny přísady, kromě ořechů a rozinek, dáme do pekárny. Nastavíme a spustíme program Sprint nebo Sladký (cca 2 hodiny). Ořechy a rozinky dáme až po prvním zvukovém signálu. Nemá-li vaše pekárna ten ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grahamový cibulový chléb: Na olivovém oleji osmahneme 1-2 cibule do sklovita a necháme vychladnout, všechny suroviny dáme do pekárny a přidáme cibulku. Program na základní chléb.
... ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb z bramborové kaše: Všechny ingredience smícháme a vypracujeme kynuté těsto. Necháme několik hodin, nejlépe přes noc v lednici nakynout. Vykynuté těsto už nehněteme, namačkáme na pečícím papírem vyložený, nebo vymazaný v ... …více»
|
![]() |
29. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Podmáslový chléb Harmony: Vložíme do pekárny (Eta Harmony nebo jiné na 1,5 kg chleba) v uvedeném pořadí, zapneme program Základní, velikost 2, kůrka střední nebo tmavá, dle obliby. Po zaznění zvukového signálu přidáme trochu o ... …více»
|
![]() |
27. 08. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tlačené koláče : Droždí promícháme s trochou cukru, rozředíme malým množstvím vlažného mléka, přidáme trochu prosáté hladké mouky a promícháme, až vznikne řídké těstíčko - kvásek, který necháme na teple vykynout.
Do ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |