![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bagety plněné kysaným zelím: Do pečící nádoby vložte mléko, olej, rozdrobené droždí, přidejte mouku pormíchanou se solí, nádobu vložte do přístroje, zvolte program 9 a zapněte. Po pípnutí těsto vyjměte, rozdělte na 4 díly, nechte ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krokodýl v pekárně: Suroviny na těsto vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Příprava těsta. Nebo vypracujeme ručně a necháme vykynout. Po vykynutí těsto přemístíme na vál a rozválíme asi na velikost plec ... …více»
|
![]() |
14. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový celozrnný chléb: Suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program celozrnný, velikost střední, barva kůrky světlá. ... ... …více»
|
![]() |
13. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jogurtové žemle: V míse smícháme mouku s droždím. Přidáme sůl, mléko a jogurt. Ze všeho uhněteme hladké, pružné těsto, které se odlepuje od kraje mísy. Necháme asi 30 minut kynout. Na pomoučeném vále ještě jednou těst ... …více»
|
![]() |
13. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb Kozlík: Všechny suroviny v uvedeném pořadí dáme do pekárny a nastavíme program Klasik, velikost II, kůrku střední. Podle chuti do něj lze přidat čerstvou jarní cibulku, smaženou cibulku, česnek, škvarky, angl ... …více»
|
![]() |
11. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Argentinský chléb chimichurri v domácí pekárně: Všechny ingredience dejte do domácí pekárny v tom pořadí, jak je uvedeno v návodu pro vaši pekárnu. Program nastavte na "Základní" (basic) a pekárnu spusťte. ... ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Donuts se skořicí: Těsto si zaděláme v domácí pekárně. Program těsto. U pekárny Moulinex XXL program č. 13. Poté vyválíme na plát o síle cca 1cm. Vykrajujeme kolečka a poté smažíme na oleji. Nakonec pocukrujeme moučkový ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Škvarkový chléb s česnekem: Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program SANDWICH, velikost chlebu malá. Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.
Výsledek - lahodný chl ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzský bílý chléb: Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost chleba II, barva kůrky světlá. Hladká mouka může být použita světlá či polosvětlá. Po upečení chleba vyklopíme z for ... …více»
|
![]() |
9. 05. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chleba s křupavou kůrkou: Mouku (pokud nemáte žitnou, mohou být 3 hrnky hladké), sůl a kvasnice zamícháme rukou v míse, přilejeme mírně vlažnou vodu a konečky prstů lehce promícháme vodu s moukou. Nehněteme, nezpracováváme, po ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |