![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Škvarky z domácí pekárny: Do pekárny vložíme na kostičky nakrájené syrové vepřové sádlo, zapneme program na marmeláda a necháme projít 2x. Před koncem druhého přidáme mléko, aby škvarečky byly krásně červené.
... ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kynuté knedlíky se sladkou náplní: Do nádoby domácí pekárny vložíme vše ve známém pořadí a zapneme program Těsto. Po hnětení necháme kynout, ale ještě před ukončením programu musíme těsto vyndat. Rozdělíme na díly a libovolně plníme - ... …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Škvarkové housky: Do nádoby domácí pekárny vložíme vše ve známém pořadí, zapneme program Těsto. Po vykynutí těsto rozdělíme na díly a umotáme housky, které dáme na plech vyložený papírem na pečení a necháme znovu kynou ... …více»
|
![]() |
19. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pšenično-žitný chléb: Peču v pekárně ETA Harmony, program KLASIK, velikost 1, světlý
... ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kefírový chléb: Suroviny dáme v uvedeném pořadí do domácí pekárny, zapneme program „celozrnný chléb“, velikost velká, barva kůrky střední. Semínka přidáme až poté, co se ozve zvukový signál.
... ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chlebík s müsli: Ingredience vložíme (kromě müsli a sušených švestek) v uvedeném pořadí do pekárny, zapneme program „sladký“, velikost malá, barva kůrky světlá. Po zapípání přidáme müsli a švestky.
... ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tvarohový chléb se sušenými švestkami: Máslo, vejce, práškový a vanilkový cukr vymícháme do pěny. Přidáme citronovou šťávu, tvaroh, mouku smíchanou s práškem do pečiva a rozinky. Dobře propracované těsto vložíme do nádoby v domácí pekárně, ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb s ovesnými vločkami: Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program „celozrnný“, barva kůrky střední, velikost malá. Ovesné vločky přidáme k ostatním surovinám až po pípnutí.
... ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špaldový celozrnný chléb : Ve vodě rozpustíme Celaskon a nalijeme ji do pečící nádoby. Všechny ostatní suroviny postupně přidáme, zapneme program „celozrnný“, barva kůrky střední, velikost velká. Semínka přidáme až po zapípání. ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2008 Domácí pekárna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílý chléb se syrovátkou a pšeničnými klíčky: Ingredience dáme v uvedeném pořadí do pekárny (vodu smíchanou se syrovátkou necháme chvilku vychladnout), program „základní“, velikost střední, barva kůrky střední. Po upečení necháme na mřížce vychla ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |