Použité suroviny receptu Drůbeží pomazánka s celerem:
150 g vařeného drůbežího masa
| 20 g másla
| 100 g uzeného bůčku
| 1 menší celer
| 1 cibule
| 1 malá tatarská omáčka
| sůl
| citronová šťáva
| sekaná petrželka
Postup přípravy receptu Drůbeží pomazánka s celerem:
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, osmahneme. Přidáme umleté maso a bůček, krátce orestujeme, dle chuti osolíme. Do vychladlé masové směsi přidáme jemně nastrouhaný celer a sekanou petrželku, dle chuti zakápneme citronovou šťávou a spojíme tatarskou omáčkou. Dobře promícháme a mažeme na bílé i tmavé pečivo.
Fotky receptu Drůbeží pomazánka s celerem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!