Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené kedlubny po polsku

fotka Dušené kedlubny po polsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Dušené kedlubny po polsku:

750 g kedluben  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 dl kyselé smetany  |  sůl  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Dušené kedlubny po polsku:

Kedlubny nožem oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. V kastrole rozehřejeme olej, vložíme na něj připravené kedlubny, posolíme a trochu podlijeme. Vaříme doměkka, což trvá asi 15 minut. Zahustíme 2 dl kyselé smetany, do níž jsme zamíchali lžíci hladké mouky. Krátce povaříme a přidáme nasekanou petrželovou nať.


Fotky receptu Dušené kedlubny po polsku:

Dušené kedlubny po polsku
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Dušené kedlubny po polsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles