Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Flambovaný zimní punč

fotka Flambovaný zimní punč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Flambovaný zimní punč:

500 ml silného černého čaje  | 80 ml pomeranč. likéru  | 10 ml rumu  | 1 pomeranč  | 4 kostky cukru  | kousky kandysu

Postup přípravy receptu Flambovaný zimní punč:

Čtyři žáruvzdorné sklenice nahřejeme, do každé vložíme kousek kandysu, nalijeme 125ml silného čerstvého černého čaje, 20 ml pomerančového likéru a zamícháme.
Pomeranč omyjeme horkou vodou, osušíme ho a nakrájíme na plátky.
Do každé sklenice vložíme 1 pomerančový plátek.
Na každou sklenici položíme lžičku s 1 kostkou cukru.
Kostky cukru pokapeme 10 ml rumu a pomocí dlouhé hořící špejle zapálíme.
Po opálení cukr pustíme do punče.
Podle uvážení můžeme k horkému punči podat ještě kousek kandysu.


Fotky receptu Flambovaný zimní punč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Flambovaný zimní punč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !