Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
9. 07. 2010 Grilování
Jehněčí kotletu očistíme, omyjeme, osušíme a blánu ozdobně nakrájíme do kříže. Jehněčí necháme vcelku. V misce rozšleháme olivový olej s octem balsamico. Do oleje vložíme jehněčí, důkladně obalíme a n ... …více»
|
6. 07. 2010 Grilování
Kuře rozporcujeme, osolíme a okořeníme. Vložíme na gril a grilujeme asi 30 minut, průběžně potíráme olejem. Pak na grilu v alobalu souběžně grilujeme kroužky cibule a na grilu opečeme i plátky šunky. ... …více»
|
6. 07. 2010 Grilování
Játra očistíme, zbavíme blanek a nakrájíme je na větší kousky. Na trošce másla je prudce opečeme. Mezitím oloupeme jablka a nakrájíme je na plátky. Aby nám jablka nezhnědla, tak je pokapeme citrónovou ... …více»
|
6. 07. 2010 Grilování
Maso si mírně naklepeme, osolíme, opepříme a dáme plátky slaniny, proužky papriky a cibule. Smotáme a propíchneme tak, aby to vše neuniklo ven s rolky. Pak už jen rolky dáváme na gril a potíráme oleje ... …více»
|
6. 07. 2010 Grilování
Maso smícháme s vejci a nadrobno nasekanou cibulí. Přidáme strouhanku zvlhčenou mlékem, podle chuti okořeníme a zakápneme citronovou šťávou. Z propracované masové hmoty tvoříme malé karbanátky, které ... …více»
|
5. 07. 2010 Grilování
Kotlety nakrojíme po obvodu, osolíme, opepříme a krátce je opečeme na grilu z obou stran. Smícháme med, pomerančovou šťávu a mysliveckou.
Maso potřeme hořčicí, vrátíme je na gril, potíráme medovou sm ... …více»
|
5. 07. 2010 Grilování
V malém rendlíku mírně zahřejeme švestkový džem a sójovou omáčku. osolené a okořeněné kotlety grilujeme na roštu z každé strany asi 7 minut a během grilování je potíráme horkou švestkovou omáčkou. ... ... …více»
|
30. 06. 2010 Grilování
Řezné plochy nektarinek potřete medem, obraťe je směrem dolů a grilujte je nad středně teplým uhlím 5 minut, dokud nejsou teplé a lehce osmahlé.
Ovoce však musí zůstat pevné. Podávejte je horké s kop ... …více»
|
29. 06. 2010 Grilování
Očištěného a kůže zbaveného kapra osolíme a potřeme olejem smíchaným s grilovacím kořením.
Syrové brambory (tolik, aby naplnily břicho kapra) očistíme a nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm. Dáme do mís ... …více»
|
14. 06. 2010 Grilování
Půlky švestek vložte do kastrůlku spolu s hnědým cukrem, mírně podlijte a duste. Po chvíli přidejte asi půl lžičky perníkového koření. Až jsou švestky měkké a zbylo jen trochu šťávy, vypněte a nechte ... …více»
|