Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Makrela na libečku

Makrela na libečku
5. 05. 2008 Grilování ++++++++-_
Příprava receptu Makrela na libečku: Smícháme libeček s olejem a solí a vyplníme jím břicho makrely. Podle chuti je možné vše dochutit ještě grilovacím kořením. Grilujeme z obou stran, dokud ryba nebude dostatečně prohřátá. ... ... …více»

Makrela na grilu

Makrela na grilu
5. 05. 2008 Grilování +_________
Příprava receptu Makrela na grilu: Makrely nejprve očistíme, odkrojíme jim hlavy, ploutve a ocasy a částečně vykostíme. Poté nakrájíme na čtverečky o hraně přibližně dva centimetry. Osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem a nech ... …více»

Grilovaná vepřová žebírka s kečupem

Grilovaná vepřová žebírka s kečupem
4. 05. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Grilovaná vepřová žebírka s kečupem: Žebírka rozsekneme na porce. Z uvedených surovin smícháme marinádu, žebírka do ní namočíme a uložíme v chladu, občas otočíme. Před grilováním marinádu slijeme a žebírka opékáme na roštu po obou straná ... …více»

Grilovaná roštěná

Grilovaná roštěná
4. 05. 2008 Grilování +++++++___
Příprava receptu Grilovaná roštěná: Roštěnky na několika místech nařízneme, aby se maso při přípravě nekroutilo, lehce naklepeme, potřeme sardelovou pastou, opepříme a pokapeme worcesterem, olejem a vínem. V chladu necháme několik hodi ... …více»

Kapr se slaninou v alobalu

Kapr se slaninou v alobalu
4. 05. 2008 Grilování ++++++____
Příprava receptu Kapr se slaninou v alobalu: Kapra očistíme, prošpikujeme ho nakrájenými oloupanými stroužky česneku, pokapeme citrónovou šťávou a necháme několik hodin v chladu marinovat. Potom maso osolíme a každou porci zabalíme do dvou plátk ... …více»
 

Grilované klobásy ve slanině

Grilované klobásy ve slanině
4. 05. 2008 Grilování ++++++____
Příprava receptu Grilované klobásy ve slanině: V misce nebo hlubším talíři smícháme olej se sladkou mletou paprikou a kari kořením. Kečup smícháme s hořčicí, klobásy po obvodu lehce nařežeme a důkladně je potřebe směsí oleje s kořením, přičemž tut ... …více»

Grilovaný šnek z klobásy

Grilovaný šnek z klobásy
4. 05. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Grilovaný šnek z klobásy : Klobásu stočíme do spirály a prostředkem ji propíchneme špejlí nebo jednoduchou špízovou jehlou. Potřeme olejem, posypeme oregánem a grilovacím kořením a grilujeme střídavě z obou stran na rozpáleném ... …více»

Žraločí hřbety

Žraločí hřbety
3. 05. 2008 Grilování +_________
Příprava receptu Žraločí hřbety: Všechny přísady dobře promícháme a směsí potřeme žraločí hřbety. Necháme alespoň 2 hod. marinovat. Potom grilujeme po obou stranách asi 10 minut. Podáváme s vařenou brokolicí a brambory. ... ... …více»

Grilované hromádky plné tajemství

Grilované hromádky plné  tajemství
3. 05. 2008 Grilování +++++_____
Příprava receptu Grilované hromádky plné tajemství: Balkánský sýr rozmačkejte vidličkou, smíchejte s žervé a sekaným rozmarýnem. Na půlku rozkrojené švestky položte oříšek a přitisknete kopeček směsi. Švestky vyskládejte do zapékací misky a dejte zapéc ... …více»

Čínské žebírko se švestkovou omáčkou

Čínské žebírko se švestkovou omáčkou
3. 05. 2008 Grilování ++++-_____
Příprava receptu Čínské žebírko se švestkovou omáčkou: Žebírka rozkrájíme (rozsekáme) na jednotlivé díly, dáme do většího hrnce, zalijeme vodou tak, aby všechny byly ponořené a vaříme asi 25 minut. Olej, sójovou omáčku, 2 lžíce povidel a 150 ml pomera ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !